Zenekar fotózás: Toxin

Véletlenek márpedig nincsenek vagy milyen érdekesek a véletlenek: Egy kollegámmal – akivel nap, mint nap találkozok – folytatott véletlen beszélgetés kapcsán derült ki, hogy egy zenekarban dobos illetve hogy én pedig fotózok. Gondolom innentől folytatnom sem kellene a történetet, hisz mindenki számára világos mi történt. Igen, megbeszéltünk a zenekarának egy fotózást!

A beszélgetés után 2 héttel valósult meg ez az egész a zenekar próbatermében. A próbateremben rengeteg fotó lehetőség van még, hiszen elég hosszú és tágas, nagy és jól felszerelt. Mi csak az egyik sarkot használtuk ki a fotózás alkalmával, de a társalgó részen is nagyon jó fotókat lehetne készíteni. Ez a rész több fotelből és kanapéból valamint egy kis asztalból áll, de az egész érdekessége a mellette található hatalmas több polcos szekrény, ami tele van üres üvegekkel. Ennyi üveg és ilyen szépen rendezve már valóban jól néz ki és főszereplőjévé válhat egy képnek, ahol a banda a próba előtt / után beszélget vagy éppen pihen. No de most nem erről van szó, most promo képek készítése volt a fő cél.

Tél révén a próbateremben elég hideg volt én például végig két meleg felsőben, sapkában és a végén már kesztyűben fotóztam, hiába volt bekapcsolva a kis fűtőtest.

A srácok már nagy izgalommal várták a fotózást, és amíg én az állványokat, vakukat és az ernyőket állítottam be addig ők azzal voltak elfoglalva, hogy milyen ruhában legyenek a fotózás alatt. A hideg sem tántorította el őket és pár kép erejéig még rövid ujjú pólót is viseltek.

Két segítséget is kaptam a fotózáshoz, a bandatagok barátnői és barátai is ott voltak, akik vagy a vakuk tartásában segítettek vagy pedig a zenekari tagokat állították be figyelve minden apró részletre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

one × three =

*