Zárva

Tegnap elfelejtettem bevásárolni, illetve annyira nem felejtettem el csak elhúzódott a napi program illetve úgy gondoltam hogy majd vasárnap megveszem ami szükséges. Na ez az amit itt nem lehet! Vasárnap minden üzlet zárva van. Vagyis én nem találtam egyet sem ami nyitva lett volna…

De kérdem én, miért van zárva?? Mi van ha én német vagyok és éppen vasárnap 14órakkor jövök haza jól megérdemelt ibizai nyaralásomból. És hazaérek és megkívánom a paprikáskrumplit, vagy egyszerűen csak egy zsemlét meg vajat szeretnék, ééés nem tudom hol megvenni?? Hát hogy van ez kitalálva.

Ja és arról ne is beszéljünk, hogy az összes Magyarországra átköltözött Aldi-Lidl-Plus meg akármi Magyarországon nyitva van, de Németországba, az anyaországban zárva. Hát van igazság a földön? Dolgozzanak a magyarok, mi?!

Ezúton szeretnék minden hétvégén illetve bevásárlóközpontban, benzinkúton, ünnepnapon dolgozó embernek köszönetet mondani: Köszönöm!

Ugyanis én is dolgoztam műszakban, reggel-délbe-este, hétvégén, ünnepnapon és tudom milyen rossz érzés tud lenni vasárnap reggel hatra bemenni. Ugyanakkor pedig számomra természetes dolog, hogy ha vasárnap este 7kor (vagy akármikor) eszembe jut valami akkor leszaladok a Sparba és az legyen nyitva. És ha zárva van, akkor fel vagyok háborodva, hogy mi az hogy zárva van.

Röviden ennyi: Téma leZárva 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × three =

*