Rockabilly

A viharos idő ellenére is jó kedvűen ébredtem a mai napon, mert erre a fotózásra már rég óta vártam. A fotózást hosszas szervezőmunka előzte meg aminek eredményeképp egy egész kis stábot sikerült összeszervezni: smink (Kiss Éva Vica), stylist (Szépligeti Ágnes), fodrász (Mészáros Renáta).  A fotózás témája pedig pin up / Rockabilly stílus volt.

A stúdióhoz egy órával hamarabb érkeztünk, de ez csak a nagy izgatottság miatt lehetett. Az egy óra várakozás alatt legalább a csapat kicsit összeszokott, megismertük egymást és beszélgettünk.

9:45-kor már be is léphettünk a stúdióba ahol rögtön kétfelé vált a csapat. A lányok a modell felkészítésével foglalkoztak,

míg én a stúdióval kapcsolatos beállításokat és tudnivalókat hallgattam meg a tulajdonostól.

A lámpák, vakuk és fények beállítása után tesztfotók következtek, amihez egy óriási elefánt  állt modellt.

Ezután nem volt más hátra, mint némi instrukciót adni a sminkhez és ruhához, no persze erre igazán nem is volt szükség, mert Vica, Ági és Reni mindent nagyon jól megvalósított az elképzelésünk szerint.

A fotózás 5 órán át tartott illetve az egész munkafolyamat volt 5 óra: smink, haj, ruhák, öltözés, fotózás; a tényleges fotózás kb 2,5 óra volt „csak”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three × five =

*