Mosás

Itt az idő mosni a második héten Bonnban. Irány a recepció és a mosókonyha!

_MG_5351

Kedves recepciós hölgy 10euro letéti díj ellenében adná ide a mosószoba kulcsát, mivel nálam csak 5 euro van így megdumálom 😀

A mosás is egyszerűbb dolog mint gondolná az ember 😀 csak bepakolom a ruhákat és szinte már kész is vagyok. Nem értem sokszor miért panaszkodnak az emberek, hogy óóó mosnom kell. Hisz nem is nekünk kell mosni. Na most nagy igazságot árultam el, mi! Szóval lusta az ember én pedig különösen, de nem most, most mosok 😀 íme:

_MG_5357

Már csak mosószert illetve öblítőt teszek a gépbe és már “mosok” is! Ehhez mindösszesen egy azaz egy darab Start gombot kell megnyomnom.

_MG_5362

Gyors program – 40 perc fotózás és netezés és persze mosás után :D, következik egy újabb művelet, a TEREGETÉS. Fúú de rémisztően hangzik! Ja itt jegyezném meg, hogy szárítót nem akartam használni mert összetöri a ruhát és miután megkérdeztem a recepciós hölgyet, hogy a mosókonyhában találtam szárító kötelet és ott hagynám a ruháimat száradni, felajánlotta hogy tud újabb 5 euroért 😀 egy szárítót adni. Természetesen elfogadtam az ajánlatát 😀 és boldogan a kezemben egy szárítóval és két új német szóval elindultam TEREGETNI 😀 A két német szó amit tanultam, hmmm….Wäschenhänger talán mint szárító  és aufakármi mint kiteregetni, már el is felejtettem…

_MG_5388

Na ezzel is megvagyok. Pipa! Feierabend!

(kissé gyermetegre és néhol gúnyosra sikeredett ez a poszt, mindenkitől elnézést, valahogy el kell ütnöm az időt! állandóan nem fotózhatok, nem ülhetek a gép előtt és nem is csajozhatok mindig ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × five =

*