Plakátfotózás – Kinga

Egyik barátomnak reklámanyaghoz ( plakáthoz ) egy női arc fotóra volt szüksége. Interneten  meghirdettem, hogy plakátfotózáshoz modellt keresek, így találtam rá Kingára. Akkor még nem is sejtettem, hogy mi is lesz ebből a plakátfotózásból… 🙂

A fotózás helyszínének a Nyíregyházi Főiskola területét választottam, Kinga már ott várt a megbeszélt helyen a megbeszélt időben. Gyorsan bemutatkoztunk ( 3 puszit is adtunk egymásnak, amit sem Ő sem én nem értünk a mai napig, hogy mit is jelent a 3 puszi ) és egy megfelelő helyet kerestem a fotózáshoz.
Elkezdtem a plakáthoz szükséges képek szerinti beállításokkal a fotózást. Ilyesmi képek születtek:

mg_9715

Kinga szemét kicsit bántotta a fény, ezért elindult egy árnyékosabb helyet keresni. Itt kezdődött a dolog mulatságos része, mert amikor visszafelé jött én hirtelen lefotóztam. 😀
Őt sem kellett félteni, mert egyből „peace” jelet mutatott 😀

mg_9744

Ezek után a plakátfotózás kicsit átalakult, mert rámentünk inkább a fotózás kreatív részére. Ugyanis fotózás előtt megígértem neki, hogy kap pár képet cserébe.

Íme, egy pár fotó Kinga jobbnál – jobb „hülyéskedéseiből”:

mg_9765 mg_9783

mg_9787

Aztán „őrültre” vettük a figurát és „kórházas” „elmeosztályos” képeket csináltunk:

mg_9810

No és hogy szép képekkel zárjuk a sort, beültettem 🙂 Kingát a virágok közé. De Kinga itt is megtalálta a hülyeséget 🙂 így itt is nagyon jó képek születtek:
mg_9870
Köszi Kinga a segítséget, egy élmény volt a fotózás 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 + 16 =

*