Hotel President – Katinka Portfólió

12 óra 30 perckor érkeztünk a Hotel President szállodába. Gyönyörű látvány fogadott minket ahogy beléptünk az óriási előtérbe. A szívélyes fogadás és bemutatkozás után gyorsan körbevezettek a szálloda klasszikus és különleges lakosztályain. Egész kis labirintusba kerültünk, ahogy a liftek, szobák, lakosztályok és közösségi terek között jártunk. Szinte minden lakosztály- és szobatípusba bepillanthattunk, hogy a megfelelő helyszínt választhassuk modellünk számára.

Az elnöki lakosztály volt rám a legnagyobb hatással, pontosabban annak is a tetőtéri része, ahová külön saját lift segítségével jutottunk fel. Itt egy helikopter leszálló is ki van alakítva, de maga a budapesti házak, épületek panorámája volt az ami lenyúgözött innen a magasból illetve maga a hely hangulata. Képeket sajnos az előbb említett helyekről nem tudok mellékelni, mert ekkor még nem fotóztunk, csak a körbevezetés történt.

A Hotel President szálloda weboldalán ( www.hotelpresident.hu ) bővebb leírást, képeket és ajánlatokat találhattok a szállodáról.

Választásunk az alelnöki lakosztályra esett. Gyorsan berendezkedtünk, és míg a modellünk öltözött és sminkelt addig mi a softbox-ok összeszerelésével foglalkoztunk. Azaz csak foglalkoztunk volna, mert sajnos a gyűrű nem volt a táskában. Hosszas fejvakarás majd nevetés majd ismét fejvakarás váltotta egymást. Végül egy tákolt megoldással álltunk elő, de aztán inkább nem használtuk, sajnos ernyőnk nem volt…

MG_2107_640

Hamarosan megkezdődött a fotózás, a kanapét vettük célba és ott készítettük el az első képeket. A kanapés jelenet után modellünk hirtelen átöltözött, (szinte észrevétlenül) és az elnöki, akarom mondani az alelnöki ágyban találtuk meg újra!

mg_2219

Személyes kedvenceim a falnál, kalapban készített portrék:

mg_2369

Zárásképp pedig a szállodának készítettünk pár képet.

_MG_2726

Ezúttal is szeretnénk megköszönni a Hotel Presidentnek a lehetőséget, hogy készíthettünk a szállodában egy portfóliót modellünkről.

A teljes sorozat itt illetve a galériában található.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

6 − 2 =

*