Holdkórosok Alternatív divatbemutató

Szombaton Budapesten a Tűzraktér egy alternatív divatbemutatónak adott helyet. Ezen a napon a tervezők, sminkesek és a modellek elővették „sötétebb” oldalukat és mindenféle élő és holt lényeket keltettek életre.

Az előkészületek dél körül kezdődtek, ekkor már az első sminkek fel is kerültek a modellekre. A kis helység ahol a felkészülés folyt hamar betelt (csak úgy mint a nézőtér ahol a modellek fellépni sem tudtak rendesen) az alkotókkal, modellekkel és természetesen velünk fotósokkal.

Mivel elég korán érkeztem a helyszínre így volt szerencsém a háttérmunkába is bepillantást nyerni illetve egy – egy elkészült modellel fotózni is.

A bemutató 22 órakor kezdődött, amikor már annyi érdeklődő volt a helyszínen, hogy a modelleknek szinte alig jutott hely a fellépésre. Ez alól egy kivétel volt: a Vámpírnő; aki tekintélyt parancsolva magának utat nyitott a nézők között és az eredetileg eltervezett útvonalon lépett fel!

A divatbemutatón szereplő két vámpírt (Anita és Dani) sikerült a fellépés előtt elkapni egy rövid fotózásra.

És zárásképp de nem utolsósorban következzen egy pár sor a Holdkórosok Alternatív divatbemutató alkotóiról:

10 óra alatt 30 modellt a következő stáb készített fel:
Tervezők: Géczi Anna, Hecendorfer Tímea, Szűcs Judit, Kocsi Mónika
Sminkesek: Kiss Éva Vica, Mogony Brigitta
Fodrászok: Muhari Krisztina, …, … (nem kaptam meg minden fodrász nevét eddig)
Öltöztető: Szépligeti Ágnes

Kiss Éva Vica sminkes szavai a monstre sminkelés után:
„Azt hiszem a divatbemutató után nem igaz a 8 óra munka, 8 óra pihenés….volt az 16 is és egy egész napos derékfájás, de megérte!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × one =

*