Hegyalja Fesztivál 2010 Portrék

Eljött ismét a július tehát akkor ismét Hegyalja Fesztivál Tokajban. Ez alkalommal már a 10.! Idén is volt szerencsém fotózni a fesztiválon, cikkek és képek az indexkelet.hu internetes portálon. A saját kedvenc képeim a fesztiválozókról és a fellépőkről itt találhatóak.


Azonban sokszor már unalmasak, megszokottak a beállított bulifotók. Barátok, ismerősök vagy akár idegenek ölelik egymást, mutogatnak a levegőbe vagy éppen kiabálnak. Nincs ezzel semmi baj, hiszen erről szól a buli, de ez alkalommal valami újat szerettem volna mutatni. Az emberek személyiségét szeretném megragadni és megmutatni egy fotón keresztül. ( már amennyire lehet )

Tehát, ez a sorozat azért jött létre, hogy megmutassa a fesztiválozó emberek sokszínűségét, változatosságát egy-egy fotón keresztül. Egy egyszerű fotóval is sok mindent ki lehet fejezni az adott ember jelleméből. Ahogy megáll az ember, ahogy belenéz a kamerába, ahogy mosolyog. Öröm volt számomra, hogy ezekkel az érdekes emberekkel találkozhattam, beszélgethettem, még ha csak 5 percre illetve egy fotó erejéig is.

Jöjjenek hát a fotók és köszönöm nektek még egyszer a fotózást!

Az oldal szerkezete nem engedi meg, hogy innen töltsétek le a fotókat. A képek letöltéséhez kattints ide. Ugyanitt találhatóak a páros fotók is. Ha nem találsz egy fotót vagy bármi kérdésed van, írj nyugodtan egy e-mailt. (elérhetőségem a nyitó oldalon)

[nggallery id=33]

portré, fotozás, szabadtéri, georgd, szokolay györgy, fotofave, hegyalja fesztivál, hegyalja, fesztivál, emberek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five − one =

*