Benetton Casting 2. nap

Benetton Casting 2. nap – 2010. március 5. Péntek

06:00, ébredés után a szokásos módon összevizeztem magam a fürdőszobában majd reggeli és indulás Budapestre – Benetton Casting 2. nap!!

Szerencsém volt, sem vonatoznom sem buszoznom nem kellett, mert egyik ismerősöm kiállításra ment így felvitt engem is Budapestre.

10:45-kor érkezés a helyszínre a Mamut II bevásárlóközpont Benetton üzletébe. Végre két hónap után ismét találkoztam Londonban élő fotós barátommal, Olajos Tamással. Rövid üdvözlésre és beszélgetésre volt csak lehetőség, mert máris megérkezett az első modell, Flóra. Flórát személyesen is ismerem, modell és versenytáncos, egy nyíregyházi táncversenyen fotóztam és azóta kapcsolatban maradtunk.

_MG_3441_resize

Nagyon szépen sütött a nap egész pénteken, ezért úgy döntöttünk, hogy utcai divatfotósra vesszük a stílust és a bevásárlóközpont körül csináljuk a képeket. Tamás volt a fő fotós, én fotós asszisztensként tevékenykedtem a fotózás alatt. Feladatom a derítőlapok tartása, vakuk beállítása és werk fotók készítése volt. Továbbá segítettem a jelentkezőknek a jelentkezési lap kitöltésében és a fotózás alatt folyamatosan beszéltem a modellekhez, próbáltam természetes mosolyt csalni az arcukra! 😀

_MG_3463_resize

13:30-kor sikerült csak ebédelnünk, mert péntek ellenére nagyon szép számban érkeztek a modellek és modell jelöltek. Tamás ekkor említette meg, hogy a fotózás 3. napjára is maradhatnék, mert nagyon jó segítség vagyok 😀 Rövid telefonálás után már volt is szállásom és örömmel kezdtünk neki a délutáni munkának. Ezt egy nyíregyházi 30Y koncert bánja, de erre is kaptam kárpótlást (amit ekkor még nem is sejtettem… 😀 (lásd következő poszt)).

17:00-kor Edit és Ági érkezett segítségünkre. Edit Tamás régi barátja, Ági pedig profi modell, flickeren nézhettek róla képeket itt.

_MG_3666_resize _MG_3972_resize

Miután róluk is készítettünk pár képet, szórólapokkal felszerelve érdekes és stílusos embereket invitáltak a fotózásra valamint az adminisztratív feladatokban is segítettek.

Ha már a segítségről esett szó, akkor itt említeném meg a Mamut II Benetton üzlet üzletvezetőjének és eladóinak segítségét. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ebben az üzletben volt a fotózás, mert a jó hangulat, a pozitív hozzáállás és az a segítőkészség, amit a 3 nap alatt kaptunk nagyban segítette munkánkat. Mindannyian kölcsönösen bepillanthattunk egymás munkáiba és reméljük kicsit felpezsdítettük a mindennapokat.

Reninek pedig külön köszönöm, hogy a szórólapokra felírta a fotózás helyszínét és az időpontot valamint a rengeteg embert, akit becsábított a fotózásra. ( Renit 1 óra alatt sikerült egy kicsit „kikészítenem”, de a nap végére már egészen megedződött és mindig ügyesen visszavágott; rengeteget nevettünk 😀 )

20:00 a mai napon eddig tartott a fotózás. Szépen összepakoltunk elbúcsúztunk majd a nyíregyházi különítmény elindult bevásárolni. Mindenki a szállás felé vette az irányt, nem volt nagy buli mert szombatra nagy rohamra számítunk és frissnek kell lennünk.

Benetton Casting 3. nap hamarosan…

One thought on “Benetton Casting 2. nap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twenty + 13 =

*