Me Hotel

Ájm in Bonn – Dzsordzs in Bonn

Első nap Bonnban! Az idő szép és a hajam még mindig tökéletes… 😀 ja ez egy másik történet.

Szóval megérkeztünk Bonnba, az úton minden rendben volt, a T-Systems központot sikeresen megtaláltuk. A reptérről a városba Shuttle busz vitt be minket, a buszon hülyére röhögtük magunkat mert kifogtunk egy olyan sofőrt, aki olyan hihetetlenül lassú, nyugodt és pontos volt hogy félelmetes: pontosan időben indult (7 perc múlva indulunk mondta) az autó tele volt, de a következő megállóhelyen megállt, várt annyit amennyit a menetidő szerint kellett, bement  a portára és becsekkolt hogy Ő itt járt, majd tovább indultunk. A következő helyen kitettünk 3 német kollégát (mert a németek már csak így közlekednek a munkahelyen az irodaházak között hogy shuttle busz hozza viszi-őket) majd cigaretta szünet következett. A cigarettát pontos kiszámításokkal szigorú szabályok és időzítések mellett szívta el, majd 7 perc múlva folytattuk utunkat!

Sikeresen meg érkeztünk a mi irodánkhoz ahol már vártak minket.

Teljes részletességgel nem megyek bele h mi történt ezután, de kedvesen, segítőkészen fogadtak a német kollégák.

A mai napon még illetve az első és legfontosabb dolgunk mobil internet vásárlása és aktiválása volt. A szállodaszobám elfoglalása után pedig boldogan és elégedetten írom e sorokat.

Me Hotel

Ja és a legfontosabbat majdnem elfelejtettem!

Elégedett voltam ma mindennel!!!! De nem is írom le annyi jó dolog történt ma velem és minden sikerült és úgy sikerült ahogy akartam!

(pl. nagyon jó szobát kaptam, rögtön megszerettem, szépen belaktam, barátságossá varázsoltam)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × 5 =

*